Μια από τις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φετινή Eurovision ήταν αναμφίβολα η ηθοποιός Hannah Waddingham, η οποία ήταν από τις παρουσιάστριες του διαγωνισμού.
Η ηθοποιός Hannah Waddingham εντυπωσίασε τους φανς της Eurovision με την εμφάνισή της ως παρουσιάστρια, ωστόσο πολλοί την ήξεραν ήδη.
Κι αυτό καθώς πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά της Apple+ «Ted Lasso», ερμηνεύοντας τη Rebecca Welton, πρόεδρο της… θρυλικής «AFC Ritchmond». Η σειρά βρίσκεται στην 3η σεζόν.
Μάλιστα για τη συμμετοχή της στο Ted Lasso έχει κερδίσει και βραβείο Emmy.
«Shame»
Ωστόσο, ορισμένοι φανς μπορεί να τη θυμούνται μέσα από το Game Of Thrones, όπου έπαιζε την Septa Unella, ηγετικό μέλος της θρησκευτικής αίρεσης που έκανε κουμάντο για ένα διάστημα στο Kings Landing μέχρι η Cercei να τα… τινάξει όλα.
Είναι χαρακτηριστική η σκηνή με τη Septa Unella να περπατά χτυπώντας ένα κουδούνι και να φωνάζει «shame».
Επίσης έχει κάνει πέρασμα και από το Sex Education του Netflix.
Η Hannah Waddingham διαθέτει επίσης και πολύ ωραία φωνή, κάτι που είναι… οικογενειακό της, αφού και η μητέρα της και οι παππούδες της τραγουδούσαν στην όπερα.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συμμετέχει στο νέο Mission Impossible όπως και και στο The Fall Guy με τον Ryan Gosling.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας