Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Textationship: Ο νέος όρος dating που πιθανότατα σας κάνει να χάνετε τον χρόνο σας

Textationship: Ο νέος όρος dating που πιθανότατα σας κάνει να χάνετε τον χρόνο σας

Πρόκειται για μία τάση που καθιέρωσε η γενιά Ζ

Μετά το γνωστό friendzone που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε υπάρξει θύματα, τώρα έρχεται το textationship ένας νέος όρος που αφορά τις ερωτικές σχέσεις και μοιάζει να είναι λίγο χειρότερο, καθώς σου δίνει ελπίδες ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Το νέο φαινόμενο ήρθε στο προσκήνιο μέσω της γενιάς Ζ και συγκεκριμένα μέσω των ατόμων που χρειάζονται να επικοινωνούν και να μοιράζονται στιγμές της ημέρας τους με άλλα άτομα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προοπτική.

Είναι στην ουσία αυτές οι ατελείωτες συζητήσεις που μπορεί να κάνουμε με κάποιον, χωρίς όμως να έχουμε άμεσα στο μυαλό μας, τη σχέση ή την συνάντηση ή έστω την πιο βαθιά σύνδεση και επικοινωνία. Όλα μένουν στα μηνύματα.

Αυτό συμβαίνει είτε λόγω απόστασης, είτε αδιαφορίας για κάτι παραπάνω, είτε επειδή δεν είμαστε στην κατάλληλη φάση ζωής.

Αν και όλα τα παραπάνω δεν ενέχουν τίποτα κακό, το textationship τείνει να μας κρατά εγκλωβισμένους σε μία κατάσταση που οδηγεί σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοια φαινόμενα, όπως το textationship, το situationship, benching και soft launching, δημιουργούν μια σύγχυση, αφού δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι και όρια.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν σκοπεύουν να πέσουν σε textationships, αυτό συμβαίνει αυτόματα όταν δυσκολεύονται να προγραμματίσουν ένα ραντεβού ή μια γρήγορη συνάντηση με κάποιον.

Τις περισσότερες φορές που οι άνθρωποι επιλέγουν τέτοιου είδους επικοινωνίες, είναι όταν δεν νιώθουν έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο ή βρίσκονται σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024