Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένα δυνατό τεστ που έκανε καλό στον Ολυμπιακό

Ένα δυνατό τεστ που έκανε καλό στον Ολυμπιακό

Ο τρόπος που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ για τρία δεκάλεπτα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να χαλαρώσει και η οποιαδήποτε χαλάρωση δεν κάνει καλό, ειδικά όταν ακολουθεί ένας ημιτελικός Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο final 4 της Ευρωλίγκας στο Κάουνας, όπου στον ημιτελικό θα βρει απέναντι του τη Μονακό και ο σημερινός αγώνας με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ένα καλό τεστάρισμα για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό μάλιστα που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του λιμανιού είναι ότι ήταν ένα γερό τεστ για τους πειραιώτες ενόψει του final 4.

Ο τρόπος που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ για τρία δεκάλεπτα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να χαλαρώσει και η οποιαδήποτε χαλάρωση δεν κάνει καλό, ειδικά όταν ακολουθεί ένας ημιτελικός Ευρωλίγκας.

Από αυτή την άποψη λοιπόν ήταν ένα παιχνίδι που πρόσφερε πράγματα στην ομάδα του Μπαρτζώκα, λίγο πριν από τον μεγάλο αγώνα με τους Μονεγάσκους.

Δεν ήταν ένα παιχνίδι σαν… προπόνηση. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε το 100% κι αυτό έκανε τον Ολυμπιακό να δει τον αγώνα με τον «δικέφαλο» σαν ένα δυνατό τεστ ενόψει Μονακό.

Όπως προαναφέραμε οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν χαλαροί γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης φρόντισε να είναι ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα, έχοντας εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα.

Βεβαίως όταν οι πειραιώτες πάτησαν το… γκάζι φάνηκε η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων και ο Ολυμπιακός «καθάρισε» εύκολα στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Τώρα το μυαλό όλων είναι στο Κάουνας και στη μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Λιθουανία ως το φαβορί για πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι όμως βέβαιο ότι ο Μπαρτζώκας θέλει να βγάλει τη συγκεκριμένη λέξη από το μυαλό των παικτών του, γιατί πολύ απλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μια εξαιρετική ομάδα κι αυτό καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα σε τόσο μεγάλα παιχνίδια είναι η συγκέντρωση μιας ομάδας και ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους στο πλάνο που θα καταρτίσει για την αντιμετώπιση των Μονεγάσκων.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024