Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League η Λαμία (2-2)

Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League η Λαμία (2-2)

Ματσάρα στη Νίκαια, με τη Λαμία να επιστέφει από το 2-0 και με την ισοπαλία (2-2) να παραμένει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απίθανο ματς στη Νίκαια, με τον Τόσιτς να κρατάει στη Super League τη Λαμία (2-2)!

Παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 ο Ιωνικός, στη συνέχεια… αυτοκτόνησε και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τη βοήθεια και του κόσμου του, που γέμισε ασφυκτικά το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός έδειξε να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή.

Ωστόσο, η Λαμία έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέφοντας από την… κόλαση του 2-0.

Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς την κράτησε στην κατηγορία για έβδομη διαδοχική χρονιά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον δρόμο για την Super League 2.

Πάνω-κάτω η μπάλα και πολλές οι φάσεις στο θρίλερ της Νίκαιας. Στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Βαλεριάνος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0.

Το γκολ του Ελευθεριάδη έδωσε φτερά στα πόδια της ομάδας του Γρηγορίου, που διπλασίασε τα τέρματά της στο 37ο λεπτό. Με ένα ασύλληπτο σουτ, ο Κάνιας, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Το σκηνικό όμως άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να φέρνει… τούμπα την κατάσταση. Ο Βόκολος φρέσκαρε την ομάδα του (Σαραμαντάς και Τόσιτς αντί Αμπάντα και Μαρτίνεθ) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53′. Ο Τσιλούλης γύρισε για τον Νούνιες που με ωραία κίνηση, άδειασε τον Τσιγκρίνσκι και με σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη.

Η Λαμία συνέχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 72′ ήρθε η… λύτρωση. Με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Τόσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στη Super League.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (76΄ Λοβέρα), Κάνιας, Φαντιγκά (70΄ Γούλερι), Μασάς (70΄ Σεμπά), Ελευθεριάδης (60΄ Σόουζα), Μάντζης, Σάκιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπάντα (46΄ Σαραμαντάς / 84΄ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιλούλης (64΄ Ρόμανιτς), Σλίβκα (75΄ Μανούσος), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46΄ Τόσιτς), Νούνιες, Μεντίνα.

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024