
Ζωγράφου: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ούλωφ Πάλμε – Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα
Κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ, προκαλώντας μεγάλης έκτασης επεισόδια.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η οδός Ούλωφ Πάλμε, στου Ζωγράφου, στο ύψος της Πανεπιστημιούπολης, εξαιτίας των επεισοδίων που προκλήθηκαν ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Μολότοφ και κρότου-λάμψης
Κατά τις 03:30 σήμερα Σάββατο, περίπου 30 άτομα βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, αναγκάζοντας τους κουκουλοφόρους να επιστρέψουν στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
Σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα
Από τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε 2 ΕΙΧ οχήματα, στη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 13, 2023
Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι για τα επεισόδια προσήχθησαν δύο άτομα.
- Χαλκιδική: Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο
- Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου
- Κατζ στον Χέγκσεθ: «Αποφασισμένο» το Ισραήλ να παραμείνει σε «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Συρία και Γάζα
- Φουλ… επίθεση του Ρομέρο στον Νέβιλ: «Όταν αποσυρθώ, ελπίζω να μην είμαι τόσο ηλίθιος όσο αυτός»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν

