Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι απήγαγαν και σκότωσαν τον Μάριο Παπαγεωργίου

Ποιοι απήγαγαν και σκότωσαν τον Μάριο Παπαγεωργίου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου – Οκτώ πρόσωπα στο «στόχαστρο» των Αρχών.

Οκτώ νέα πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών σχετικά με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» και τα «Νέα» μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται να συμμετείχαν στην αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής και ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα αφέθηκαν σήμερα, Σάββατο μετά την απολογία τους οι δύο άνδρες 53 και 54 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν και οι δύο γιοι του καταδικασμένου ως εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία, αστυνομικοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρές κατηγορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε ανάμειξη τους στην ερευνώμενη υπόθεση.
Μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της  ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της  αρπαγής κατά συναυτουργία.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024