Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από τον Νάρεϊ – Τι αποκάλυψε για το μέλλον του

«Βόμβα» από τον Νάρεϊ – Τι αποκάλυψε για το μέλλον του

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε γνωστό το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για το πρόσωπο του.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για το πρόσωπό του, την προσπάθειά του να είναι στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και γενικότερα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ο ΠΑΟΚ ήταν απολύτως το σωστό βήμα για μένα…Στον ΠΑΟΚ ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή και αγωνιστικά αλλά και προσωπικά. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα, ωστόσο προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και πάντα παλεύω για το καλύτερο δυνατό».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων (ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για συλλόγους από την Ισπανία, την Ιταλία, αλλά και τη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας):

«Οι εκπρόσωποί μου με έχουν ενημερώσει ότι κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι σίγουρα τιμητικό το ενδιαφέρον αυτό, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι άνετα στην ομάδα και πάντα οι αποφάσεις μου έχουν να κάνουν με το συμφέρον της οικογένειας μου. Σίγουρα μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν συζητήσεις και περισυλλογή για το τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ:

«Σαφώς και ελπίζαμε για περισσότερα. Ο στόχος ήταν να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις και να εξασφαλίσουμε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον επικεντρωνόμαστε στην 3η θέση ώστε να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Europa League».

Για το θέμα της υγείας του:

«Δυστυχώς μου απαγορεύτηκε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για 2 εβδομάδες επειδή ακολουθούσα φαρμακευτική αγωγή. Ξεκίνησα ήδη ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και θα δούμε αν είναι αρκετό για να είμαι στον τελικό του κυπέλλου. Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος. Αν δεν τα καταφέρω θα στηρίξω την ομάδα από την κερκίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ο τελικό σημαίνει πολλά για μένα καθώς αποτελεί ευκαιρία να κερδίσω ένα τρόπαιο στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και αυτό θα είναι σημαντικό».

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τούμπα:

«Είναι τρελοί με θετικό τρόπο. Οι οπαδοί μας ζουν κυριολεκτικά για την ομάδα. Δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι και ακόμη πιο πολύ στα ντέρμπι. Μπορώ πραγματικά να μιλήσω μόνο με θετικό τρόπο για τους φιλάθλους και την ομάδα».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024