Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Ρόμα (1-0) – Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους (1-1)

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Ρόμα (1-0) – Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους (1-1)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League έκανε η Ρόμα που νίκησε με 1-0 τη Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» ενώ η Γιουβέντους πήρε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη στις καθυστερήσεις.

Την πρώτη «μάχη» κόντρα στη Λεβερκούζεν κέρδισε η Ρόμα που επικράτησε με 1-0 στο «Ολίμπικο» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Μποβέ στο 63′ μετά από απόκρουση του Χραντέτσκι σε γύρισμα του Έιμπραχαμ. Η Λεβρκούζεν είχε ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά έπεσε πάνω στον Πατρίτσιο που κράτησε όρθια την ομάδα του όταν χρειάστηκε.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Σπινατσόλα, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Μποβέ (76’ Βαϊνάλντουμ), Μπελότι (77’ Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Χινκαπιέ, Ταπσόμπα, Κοσουνού (36’ Μπάκερ), Φριμπόνγκ, Παλάσιος, Άντριχ (90+3′ Αμίρι), Βιρτς, Ντιαμπί (72’ Αντλί), Χλόζεκ (72’ Αζμούν)

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά την έχασαν στην τελευταία φάση του αγώνα.Ο Εν Νεσίρι στο 26′ έκανε το 0-1 με πλασέ, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο φινάλε και να δικαιώνονται. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Γκάτι από κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Πογκμπά.

Γιουβέντους: Σέζνι, Σάντρο, Κουαδράδο, Κόστιτς (46’ Ίλινγκ Ζούνιορ), Μπονούτσι (61’ Γκάτι), Ντανίλο, Λοκατέλι, Μιρέτι (46’ Κιέζα), Ραμπιό, Ντι Μαρία (70’ Πογκμπά), Βλάχοβιτς (61’ Μιλίκ)

Σεβίλλη: Μπόνο, Ακούνια, Νάβας, Γκουντέλι, Μπαντέ, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Οκάμπος (34’ Μοντιέλ), Χιλ (82’ Λαμέλα), Τόρες (74’ Πάπου Γκόμες), Εν Νεσιρί

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024