Μπόστον Σέλτικς: Πήραν τον τελικό… επιβίωσης κόντρα στους Σίξερς και έστειλαν τη σειρά σε Game 7
Με τον Τζέισον Τέιτουμ να είναι καθοριστικός στην τέταρτη περίοδο (16 πόντους) οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν με 95-86 των Φιλαδέλφεια Σίξερς ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά και τα πάντα θα κριθούν στο game 7 στην Βοστώνη.
Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Σέλτικς…
Με μπροστάρη τον Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στην τέταρτη περίοδο (16 πόντους) οι Σέλτικς επικράτησαν των Σίξερς με 96-86 ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3 και πλέον τα πάντα αναμένεται να κριθούν στο Game 7 στη Βοστώνη.
Comeback
Οι «Κέλτες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με 22-29 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 (43-50), με τους Σίξερς να κάνουν comeback στο δεύτερο μέρος.
Με επί μέρους 30-21 οι Σίξερς πήραν το προβάδισμα στη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (73-71), ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τέιτουμ οδηγώντας τους Σέλτικς στη νίκη με 95-86.
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442