Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δένδιας: Απόλυτο σκάνδαλο η σύλληψη Μπελέρη, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία

Δένδιας: Απόλυτο σκάνδαλο η σύλληψη Μπελέρη, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία

Στη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη υποψηφίου δημάρχου της Χιμάρας δύο μέρες πριν από τις εκλογές αναφέρθηκε προσερχόμενος στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών.

Στη Στοκχόλμη μετέβη σήμερα, Παρασκευή 12 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Gymnich»).

Ο υπουργός αναφέρθηκε στη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, δηλώνοντας πως «εάν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, η σύλληψη υποψηφίου δημάρχου δυο μέρες πριν τις εκλογές είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο.

Η ελληνική κυβέρνηση θα το παρακολουθήσει εξαιρετικά στενά. Επαναλαμβάνω – κάτι που αναγνώρισε άλλωστε και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα- η σύλληψη υποψηφίου δημάρχου δύο μέρες πριν από εκλογές συνιστά σκάνδαλο, αν δεν υπάρχουν στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία Αυλώνας εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι ένταλμα σύλληψης του Μπελέρη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων.

Εν τω μεταξύ σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Ράμα ανέφερε η σύλληψη θα πρέπει να είναι «τεκμηριωμένη με στοιχεία και νομικά κατοχυρωμένη».

Κάλεσε, δε, την πολιτική να μη σπεύσει να προβεί σε συμπεράσματα και να αφήσει ανεπηρέαστο το ανακριτικό έργο των αρμόδιων αρχών.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024