
Έλενα Παπαρίζου: Όταν κατακτούσαν την 3η θέση οι Antique – Η ανάρτηση για τα 22 χρόνια
Η ανάρτηση από την Έλενα Παπαρίζου για τα 22 χρόνια από την εμφάνισή της με τους Antique στη Eurovision.
Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την Έλενα Παπαρίζου, καθώς σαν σήμερα είχε ανεβεί με τον Νίκο Παναγιωτίδη στη σκηνή της Eurovision. Οι «Antique» τότε είχαν κατακτήσει την 3η θέση, με την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου να θυμάται την εμφάνισή τους.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία από την εμφάνισή τους ως «Antique». Γιόρτασε έτσι τα 22 χρόνια από την αξέχαστη εμφάνισή τους στη σκηνή της Eurovision.
Η πρώτη συμμετοχή για την Έλενα Παπαρίζου
Ήταν η πρώτη συμμετοχή για την Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision με το αξεπέραστο «Die For You» το 2001. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης από τους «Antique» σήμανε μια νέα εποχή για τις μελλοντικές αποστολές στη Eurovision.

Ακολούθησε λίγα χρόνια αργότερα, το 2005, η κατάκτηση της κορυφής από την Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision. Το «My Number One» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, σημειώνοντας επιτυχία σε πολλές χώρες.

Οι ευχές για τη Eurovision
Η Έλενα Παπαρίζου λίγες ώρες νωρίτερα είχε στείλει τις ευχές της στον Βίκτωρα Βερνίκο και τον Andrew Lambrou, που εκπροσώπησαν αντίστοιχα Ελλάδα και Κύπρο στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.
«Καλή επιτυχία» για Ελλάδα και Κύπρο έγραφε χαρακτηριστικά, αναρτώντας φωτογραφίες του Βίκτωρα Βερνίκου και του Andrew Lambrou από τις εμφανίσεις τους στη σκηνή της Eurovision.
- Wall Street: Τα μαθήματα από 100 χρόνια επενδύσεων
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό


