Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ατάκα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που δεν «έπιασαν» οι κάμερες του ντιμπέιτ

Η ατάκα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που δεν «έπιασαν» οι κάμερες του ντιμπέιτ

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Συνεπές στον προγραμματισμό του ήταν το debate των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο ολοκληρώθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Ως είθισται, δε, κατά την έξοδο από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι έξι δημοσιογράφοι που έθεσαν τις ερωτήσεις στους έξι πολιτικούς αρχηγούς έκαναν δηλώσεις στις κάμερες μεταφέροντας όλα όσα είδαν στο στούντιο του debate και πιθανώς δεν έπιασαν οι κάμερες.

Η ατάκα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που δεν «έπιασαν» οι κάμερες του ντιμπέιτ

Ανάμεσα τους και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία -μεταξύ άλλων- θέλησε να αποκαλύψει και ένα δυο στοιχεία που ποτέ δεν είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Θεωρώ ότι ήταν μια συζήτηση η οποία είχε καλές στιγμές, βγήκαν ειδήσεις, υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και όταν δεν φαίνονταν στην κάμερα υπήρχε ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ και αυτό το οποίο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον είναι ότι καίγονται να έχουν μια κουβεντούλα μεταξύ τους» είπε αρχικά.

«Δηλαδή όσο μπορούσαν ο ένας πέταγε την σπόντα του και επίσης είχε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τις εκφράσεις που ίσως να μην φαίνονταν στις κάμερες και τις γκριμάτσες όταν μίλαγε ο ένας και έλεγε μια αιχμή για τον άλλον. Πως αντιδρούσε και ο άλλος, με σταυρωμένα τα χεράκια στο τραπέζι, αλλά το πρόσωπο έδειχνε και αποδοκιμασία και επιδοκιμασία ανάλογα με τη στιγμή. Ήταν ενδιαφέρον» συμπλήρωσε.

«Στα διαλείμματα δεν θα έλεγα ότι μίλησαν ιδιαίτερα. Αυτό το οποίο έπιασε λίγο το αυτί μου στο τελείωμα είναι, νομίζω, ότι ο κ. Τσίπρας είπε προς τον κ. Μητσοτάκη να κάνουν τελικά και το ντιμπέιτ οι δυο τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση» συμπλήρωσε, επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα αποχωρώντας από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το τέλος του debate των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024