Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος για Τσίπρα: «Μετά τη χαμηλή απήχηση στο debate, ανακάλυψε σκάνδαλο»

Σκέρτσος για Τσίπρα: «Μετά τη χαμηλή απήχηση στο debate, ανακάλυψε σκάνδαλο»

Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε πως το μόνο που έκανε ο πρωθυπουργός στο debate ήταν να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο άρθρου του Economist: «Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων».

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, απαντώντας σε όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πρωθυπουργό και το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας, όπως το συνηθίζει, να δημιουργήσει εντυπώσεις λόγω της χαμηλής απήχησης που είχαν τα μηνύματά του στο χθεσινό debate, μια μέρα μετά, ανακαλύπτει ‘σκάνδαλο’», υποστηρίζει ο κ. Σκέρτσος.

«Αναφέρθηκε επί λέξει στον τίτλο άρθρο» ο Μητσοτάκης

Και διευκρινίζει πως «αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός στο debate δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο του περιοδικού Economist που, σε αντίθεση με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, κατατάσσει την Ελλάδα στη φετινή έκδοση του ‘Δείκτη Δημοκρατίας’, 9 θέσεις ψηλότερα σε ετήσια βάση και 14 θέσεις ψηλότερα από το 2018».

Όπως τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «ο τίτλος του άρθρου είναι: Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. (Greece: a big improver despite the spyware scandal)».

«Η αναφορά ήταν σαφής, όσο και αν προσπαθεί να τη διαστρεβλώσει ο κ. Τσίπρας», σημειώνει ο Άκης Σκέρτσος, προσθέτοντας πως «η υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, στην οποία – σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα – έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισυνάπτει στην ανακοίνωσή του τόσο το άρθρο του Economist, όσο και ολόκληρη την έκθεση.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024