Να συγχωρεθούν όλοι ζητά και ως «θέλημα Θεού» χαρακτηρίζει τον χαμό του 30χρονου γιου της στο τροχαίοπου σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο.
Το νεαρό θύμα επέβαινε στη μηχανή του και συγκρούστηκε μετωπικά με αστικό λεωφορείο. Ο 3οχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και κατέληξε.
Η μηχανή κινείτο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του τραμ. Οι γονείς του το έμαθαν στις 7:30 το πρωί όταν και κάλεσαν τη μητέρα του από το νοσοκομείο.
«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», λέει με μεγαλείο ψυχής η μητέρα του νεκρού αστυνομικού παρά την δυσβάσταχτη απώλεια.
Ο 30χρονος ήταν ειδικός φρουρός και είχε λίγους μήνες στο σώμα της Αστυνομίας.
«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ‘Φύγε, έλα επάνω’. ‘Όχι’, λέει, ‘καλά είμαι εδώ’. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος.
Ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε: «Δυστυχώς η σημερινή μέρα δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα».
Υπό κράτηση ο οδηγός του λεωφορείου
Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο ίδιος βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59