Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, που διεξάγεται στο Μπακού. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη αρχικώς τέταρτη στον προκριματικό με 581/600, αλλά στον τελικό πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Με τις υπόλοιπες φιναλίστ να αποκλείονται σταδιακά, η Κορακάκη έμεινε με τελευταία αντίπαλο την Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς και διατήρησε την πρώτη θέση, ολοκληρώνοντας τον τελικό με συνολικό σκορ 221.9, έναντι 220.1 της αντιπάλου της.
Στον προκριματικό του αγωνίσματος συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία κατετάγη 25η με 573/600.
Η Κορακάκη θα αγωνιστεί επίσης στο πιστόλι 25μ., την Παρασκευή 12/5, καθώς στο μικτό ομαδικό των 10μ., αύριο Πέμπτη (11/5), μαζί με τον αδελφό της Διονύση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.