Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληροτράχηλη Φενερμπαχτσέ και να χρειάστηκε πέντε παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της τούρκικης ομάδας και να περάσει στο Final 4 της Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στο Game 5 είχε νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τόνισε ότι ήταν μια από τις πιο σκληρές και δύσκολες σειρές που έχει παίξει, αλλά στο τέλος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.
Παράλληλα, στάθηκε στη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού και αφιέρωσε στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς τη νίκη.
Οσα είπε στο flash interview:
«Κάναμε εκπληκτική δουλειά απέναντι σε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Ήταν από τις πιο σκληρές και δύσκολες σειρές που έχω παίξει. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε αφοσίωση στον στόχο μας και τώρα θα πανηγυρίσουμε.
Δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό και τα καταφέραμε. Αγαπάμε τον κόσμο μας, η φωνή τους μας δίνει ώθηση και μας ανεβάζει στα δύσκολα. Η νίκη είναι για αυτούς και τους ευχαριστούμε».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.