Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός... γραμμής η Ζάγκα για τα καύσιμα - Αιχμηρή ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός… γραμμής η Ζάγκα για τα καύσιμα – Αιχμηρή ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ

Η κ. Ζάγκα μιλώντας το πρωί στον Ant1, αναφέρθηκε στο θέμα των καυσίμων σημειώνοντας ότι είναι πολύ μεγάλη ιστορία και στην οποία - όπως είπε - «εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΠΕ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με μία αιχμηρή ανακοίνωση με φόντο τις δηλώσεις της Μαρίας Ζάγκα που είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ σχετικά με τον ειδικό φόρο για την βενζίνη και τον ΦΠΑ.

Η κ. Ζάγκα μιλώντας το πρωί στον Ant1, αναφέρθηκε στο θέμα των καυσίμων σημειώνοντας ότι είναι πολύ μεγάλη ιστορία και στην οποία – όπως είπε – «εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΠΕ. Πάρα πολλές φορές έχω πει ότι τα ποσά που διακινούνται είναι τεράστια. Υπάρχει ο κλάδος ο επίσημος και το παρακράτος το οποίο πλέον είναι επίσημο παρακράτος. Όσο είναι ακριβή η βενζίνη λόγω του ειδικού φόρου και του ΦΠΑ που πάει 60% επιβάρυνση πάνω στην τιμή, ποιος κερδίζει; Το παρακράτος» τόνισε.

Στην επισήμανση ενός καλεσμένου ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της ΝΔ πρόταση για μείωση των φόρων στα καύσιμα, η κ. Ζάγκα ανέφερε ας με πετάξουν έξω: «Όταν μου κάνανε την πρόταση τους είπα ναι αλλά εγώ είμαι η Μαρία η Ζάγκα. Έχω και τη δουλειά μου και πολλά ένσημα και την αγάπη του κόσμου».

Αιχμηρή ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ

Λίγη ώρα αργότερα από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτέθηκε στη ΝΔ.

«Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του.

Η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για «επίσημο παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους».

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει.

Ποιο είναι το «παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του;

Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;» επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει, έχει δεσμευτεί ότι «την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης.

Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024