Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νταϊάνα: Η κληρονομιά μιας πριγκίπισσας - Την Κυριακή με το «Βήμα»

Νταϊάνα: Η κληρονομιά μιας πριγκίπισσας – Την Κυριακή με το «Βήμα»

Η ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού σε μια μοναδική έκδοση.

Το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παρουσιάζει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του:

Νταϊάνα. Η κληρονομιά μιας πριγκίπισσας.

Η ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού σε μια μοναδική έκδοση.

Τα νεανικά χρόνια, η γνωριμία και ο γάμος της με τον Κάρολο, η μεγάλη αγάπη για τους δύο γιους της, το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό της έργο, το τραγικό τέλος και η σπουδαία κληρονομιά που άφησε πίσω της.

Η διαδρομή ενός κοριτσιού που εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη πριγκίπισσα που η ανθρωπιά της αναζωογόνησε τη βρετανική μοναρχία.

Το πρωί της 31ης Αυγούστου 1997, η είδηση του θανάτου της Νταϊάνα, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, συγκλόνισε τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο θάνατός της πυροδότησε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα θλίψης, σε παγκόσμια κλίμακα. Αποτίνοντάς της φόρο τιμής, ο πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ είπε: «Η Νταϊάνα ήταν ένας υπέροχος και ζεστός άνθρωπος… με ένα βλέμμα ή μια κίνησή της, που έλεγαν πολύ περισσότερα από τα λόγια, φανέρωνε σε όλους μας το βάθος της συμπόνιας και της ανθρωπιάς της».

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατο της Νταϊάνα. Παρόλο που η ζωή της είχε πρόωρη, τραγική κατάληξη, η καλοσύνη και η κομψότητά της άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο, και η προσωπικότητά της εξακολουθεί να μας συναρπάζει ακόμη και σήμερα. Με αυτό το επετειακό αφιέρωμα, σας παίρνουμε μαζί μας σε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να τιμήσουμε την καταπληκτική ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού: του κοριτσιού που εξελίχθηκε σε μοναδική πριγκίπισσα∙ της μητέρας που λάτρευε τα παιδιά της∙ της ανθρωπίστριας που αγωνίστηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφήνοντας πίσω της, για όλους αυτούς τους λόγους, μια σπουδαία κληρονομιά.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024