Η ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού σε μια μοναδική έκδοση.

Το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παρουσιάζει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του:

Νταϊάνα. Η κληρονομιά μιας πριγκίπισσας.

Η ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού σε μια μοναδική έκδοση.

Τα νεανικά χρόνια, η γνωριμία και ο γάμος της με τον Κάρολο, η μεγάλη αγάπη για τους δύο γιους της, το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό της έργο, το τραγικό τέλος και η σπουδαία κληρονομιά που άφησε πίσω της.

Η διαδρομή ενός κοριτσιού που εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη πριγκίπισσα που η ανθρωπιά της αναζωογόνησε τη βρετανική μοναρχία.

Το πρωί της 31ης Αυγούστου 1997, η είδηση του θανάτου της Νταϊάνα, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, συγκλόνισε τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο θάνατός της πυροδότησε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα θλίψης, σε παγκόσμια κλίμακα. Αποτίνοντάς της φόρο τιμής, ο πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ είπε: «Η Νταϊάνα ήταν ένας υπέροχος και ζεστός άνθρωπος… με ένα βλέμμα ή μια κίνησή της, που έλεγαν πολύ περισσότερα από τα λόγια, φανέρωνε σε όλους μας το βάθος της συμπόνιας και της ανθρωπιάς της».

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατο της Νταϊάνα. Παρόλο που η ζωή της είχε πρόωρη, τραγική κατάληξη, η καλοσύνη και η κομψότητά της άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο, και η προσωπικότητά της εξακολουθεί να μας συναρπάζει ακόμη και σήμερα. Με αυτό το επετειακό αφιέρωμα, σας παίρνουμε μαζί μας σε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να τιμήσουμε την καταπληκτική ζωή και το έργο της Πριγκίπισσας του Λαού: του κοριτσιού που εξελίχθηκε σε μοναδική πριγκίπισσα∙ της μητέρας που λάτρευε τα παιδιά της∙ της ανθρωπίστριας που αγωνίστηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφήνοντας πίσω της, για όλους αυτούς τους λόγους, μια σπουδαία κληρονομιά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr