Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στην Καλλιθέα: Η πρώτη δήλωση της οικογένειας του 32χρονου οδηγού - «Είναι σε άσχημη κατάσταση»

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Η πρώτη δήλωση της οικογένειας του 32χρονου οδηγού – «Είναι σε άσχημη κατάσταση»

Η οικογένεια του οδηγού μιλά για πρώτη φορά μετά το τραγικό δυστύχημα

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του οδηγού ο οποίος ευθύνεται για το τροχαίο στην Καλλιθέα που είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή του ένα δωδεκάχρονο κορίτσι.

«Το κυριότερο θέμα είναι το παιδάκι και έπειτα είναι ο (…), που ούτως ή άλλως είναι πολύ κλειστός και πολύ ευαίσθητος σαν άνθρωπος και φαίνεται ήδη ότι έχει το αίσθημα της αυτοτιμωρίας. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι στον εισαγγελέα», δήλωσε το οικογενειακό περιβάλλον του 32χρονου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν στην κάθοδο της Θησέως ένα Ι.Χ μάρκας smart κινείτο σε ευθεία πορεία.

Η 12χρονη μαζί με την αδελφή της είχαν ανέβει πάνω στο διάζωμα και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο λίγα μέτρα κάτω από τη διάβαση πεζών και το φανάρι της διασταύρωσης Θησέως και Σπάρτης.

Το όχημα δεν πρόλαβε να αποφύγει την 12χρονη, με αποτέλεσμα να την παρασύρει από την δεξιά πλευρά του.

Σύμφωνα με την πλευρά του 32χρονου οδηγού προσπάθησε να αποφύγει το νεαρό κορίτσι με κάθε τρόπο, ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον ισχυρίζεται πως δεν συνήθιζε να τρέχει με αυτό το αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο είναι από τα smartάκια της πρώτης γενιάς κιόλας, με τα 40 άλογα, που λέμε να είναι κανένας κάγκουρας που τρέχει και κάνει όλη μέρα τέτοια. Συνήθως δεν οδηγούσε και πέρα από τη Γλυφάδα. Έτυχε δηλαδή χθες να πάει λόγω της δουλειάς. Τι να πω; Είναι απίστευτο», αναφέρει η οικογένεια του οδηγού.

Η οικογένεια της 12χρονης θρηνεί το μονάκριβο κορίτσι της. Μπροστά στο δυστύχημα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του άτυχου κοριτσιού που είδε με τα μάτια της την 12χρονη να πέφτει αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω», είπε ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

«Τι να πεις στην οικογένεια; Τι να πεις; Ό,τι και να πεις είναι περιττό. Όλοι το νιώθουμε εσωτερικά μας, δεν χρειάζεται να πούμε λόγια», είπε η οικογένεια του 32χρονου.

Σημείο καρμανιόλα

Κάτοικοι της Καλλιθέας καταγγέλλουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο καρμανιόλα.

«Πραγματικά η διασταύρωση εδώ είναι καρμανιόλα, δεν υπάρχει συγχρονισμός των φαναριών των πεζών με το κόκκινο. Στρίβουν αριστερά ενώ υπάρχει κόκκινο για τους πεζούς και στην άλλη λωρίδα υπάρχει πράσινο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ακόμα είναι προς διερεύνηση εάν ο 32χρονος οδηγός διέσχισε την Θησέως με πράσινο, πορτοκαλί ή ερυθρό σηματοδότη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024