«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί, αλλά δεν λησμονεί» – Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου
«Να συλληφθούν όλοι οι υπεύθυνοι για την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 11 χρόνια.
Η Βαρβάρα Θεοδωράκη βλέπει επιτέλους «φως» στην άκρη του τούνελ, μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου της και ελπίζει να ανοίξουν στόματα και να βρει τη σορό του παιδιού της.
«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δεν λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου» συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, μιλώντας στο MEGA και ξεσπά σε δάκρυα.
Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου
Σε δύο συλλήψεις με εντάλματα εισαγγελέα προχώρησε η αστυνομία για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2012.
Οι δύο άντρες που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου Μάριου, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί έως σήμερα.
Οι συνομιλίες με τον «εγκέφαλο»
Για τους δύο άντρες έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο».
Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.
Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.
- Όταν ο Κριστιάνο γράφει ιστορία: Ο ταχύτερος παίκτης που έφτασε στις 1.300 συμμετοχές
- Στην ομιλία του για την Πρωτοχρονιά, ο Σι Τζινπίνγκ δεσμεύεται να επανενώσει την Ταϊβάν με την Κίνα
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
