Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του - «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει»

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει»

«Πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει».

Τον δικό της Γολγοθά εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια βιώνει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, του νεαρού που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012 και ποτέ δεν βρέθηκε η σορός του.

Η μητέρα του 26χρονου τότε Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, που όλα αυτά τα χρόνια  περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της, μίλησε στο MEGA μετά την ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και συγκλόνισε.

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάλιστα πιστεύει πως τα νέα αυτά στοιχεία ίσως δώσουν τέλος σε αυτό το μαρτύριο που ζει εδώ και 20 χρόνια.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε ακόμα.

Η διαδικασία της ταυτοποίησης

Το κρανίο έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, για να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Στη συνέχεια εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Την ίδια ώρα ιατροδικαστής θα εξετάσει το κρανίο για να διαπιστώσει αν υπάρχει τρύπα από σφαίρα καθώς το θύμα πριν έντεκα χρόνια είχε πυροβοληθεί από τους δολοφόνους του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024