Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθεροι με όρους οι τρεις ανήλικοι για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στον Τύρναβο

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις ανήλικοι για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στον Τύρναβο

Ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο ο 14χρονος που κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη του βιασμού της 22χρονης

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τρεις ανήλικοι  που κατηγορούνται για  τον βιασμό 22χρονης το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι, σύμφωνα με το larissanet, να μην πλησιάζουν την 22χρονη και η ανάθεση της επιμέλειάς τους σε επιθεωρητή ανηλίκων.

Ο 14χρονος που κατηγορείται για συνέργεια και συγκεκριμένα την βιντεοσκόπηση της αποτρόπαιας πράξης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν  όρο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης που προχώρησε στην εξέταση της 22χρονης, ανέφερε στο onlarissa.gr ότι δεν προέκυψαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη.

Ωστόσο έκανε λόγο για σοβαρή υπόθεση με πολλές παραμέτρους και πως «πρέπει να αναμένουμε όλα τα αποτελέσματα και από συναφείς επικουρικές ειδικότητες».

«Εξετέλεσα μετά από παραγγελία του Α.Τ. Τυρνάβου την ιατροδικαστική εξέταση 22χρονης προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν τελεστεί εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, πρέπει να συναξιολογήσουμε πάρα πολλές παραμέτρους και θα ήταν σκόπιμο αυτή τη στιγμή να μην πω κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια γρήγορα προσέγγιση. Καλά θα ήταν να αναμένουμε όλα τα αποτελέσματα και από συναφείς επικουρικές ειδικότητες. Η έννοια του βιασμού έχει πάρα πολλές παραμέτρους, υπάρχει βιασμός με την άσκηση σωματικής βίας, αλλά υπάρχουν και πολλές φορές περιπτώσεις τελέσεως συνουσίας χωρίς να υπάρχει εμφανή τουλάχιστον μακροσκοπικά άσκηση σωματικής βίας. Ο βιασμός είναι βιασμός σύμφωνα με τις παραμέτρους που επιβάλλει το νομικό πλαίσιο. Στα πλαίσια της εμφάνισης κακώσεων που να τεκμηριώνουν κατά αδιάσειστο τρόπο τον βιασμό αυτό δεν προκύπτει. Όμως υπάρχουν παράμετροι οι οποίοι συναξιολογούνται και ενδεχομένως να είναι εκείνοι που θα δώσουν το αποτέλεσμα που θα μας διαφωτίσει» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Η σοκαριστική καταγγελία της 22χρονης

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τύρναβο, σε μια οικοδομή, πολύ κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι.  Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη έφευγε για να επιστρέψει στη Λάρισα, και οι νεαροί την άρπαξαν. Ήταν η ώρα που το παζάρι έκλεινε και δεν υπήρχε κάποιος κοντά για να ακούσει τις φωνές της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αρχικά δύο από τους νεαρούς άρχισαν να τη βιάζουν και στη συνέχεια φώναξαν άλλους δύο φίλους τους, που και εκείνη με τη σειρά τους άρχισαν να βιάζουν την 22χρονη, με τον 14χρονο,  να γράφει στο κινητό του τον ομαδικό βιασμό.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024