Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερις ανήλικοι.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 22χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Τύρναβο. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερις ανήλικοι.

Σημειώνεται πως η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως φεύγοντας από το παζάρι στον Τύρναβο για την Λάρισα τέσσερις ανήλικοι την παρέσυραν σε οικοδομή και την βίασαν, ενώ ένας πέμπτος κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραββαρίτης που προχώρησε στην εξέταση της κοπέλας, επισημαίνει στο onlarissa.gr ότι δεν προέκυψαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη.

Ωστόσο έκανε λόγο για σοβαρή υπόθεση με πολλές παραμέτρους και πως «πρέπει να αναμένουμε όλα τα αποτελέσματα και από συναφείς επικουρικές ειδικότητες».

Ειδικότερα στις δηλώσεις του ο κ. Κραββαρίτης υπογράμμισε:

«Εξετέλεσα μετά από παραγγελία του Α.Τ. Τυρνάβου την ιατροδικαστική εξέταση 22χρονης προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν τελεστεί εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, πρέπει να συναξιολογήσουμε πάρα πολλές παραμέτρους και θα ήταν σκόπιμο αυτή τη στιγμή να μην πω κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια γρήγορα προσέγγιση. Καλά θα ήταν να αναμένουμε όλα τα αποτελέσματα και από συναφείς επικουρικές ειδικότητες. Η έννοια του βιασμού έχει πάρα πολλές παραμέτρους, υπάρχει βιασμός με την άσκηση σωματικής βίας, αλλά υπάρχουν και πολλές φορές περιπτώσεις τελέσεως συνουσίας χωρίς να υπάρχει εμφανή τουλάχιστον μακροσκοπικά άσκηση σωματικής βίας. Ο βιασμός είναι βιασμός σύμφωνα με τις παραμέτρους που επιβάλλει το νομικό πλαίσιο. Στα πλαίσια της εμφάνισης κακώσεων που να τεκμηριώνουν κατά αδιάσειστο τρόπο τον βιασμό αυτό δεν προκύπτει. Όμως υπάρχουν παράμετροι οι οποίοι συναξιολογούνται και ενδεχομένως να είναι εκείνοι που θα δώσουν το αποτέλεσμα που θα μας διαφωτίσει».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024