Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Όσα συνέβησαν στην φαντασμαγορική συναυλία στο Ουίνδσορ

Βασιλιάς Κάρολος: Όσα συνέβησαν στην φαντασμαγορική συναυλία στο Ουίνδσορ

Παρουσία 20.000 ανθρώπων και με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, κατά τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου στο παλάτι του Γουίνδσορ.

Για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα, Κέιτ Μίντλετον, «ήταν μια αξέχαστη βραδιά». Περίπου 20.000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία για τον βασιλιά Κάρολο με τους Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), Κέιτι Πέρι (Katy Perry), Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), το βρετανικό ποπ συγκρότημα Take That και τους Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) και Μπριν Τέρφελ (Sir Bryn Terfel) στη εντυπωσιακή σκηνή.

Μετά από μια εντυπωσιακή παραδοσιακή τελετή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του και βασιλιά Κάρολο στην επίσημη Συναυλία της Στέψης που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Κέιτι Πέρι, Νικόλ Σρέντζιγκερ, Αντρέα Μποτσέλι, Λάιονελ Ρίτσι και πολλοί άλλου οι δημοφιλείς καλλιτέχνες συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία της στέψης εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.

Ο Γουίλιαμ συγκίνησε μιλώντας για τον πατέρα του. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αποθεώθηκαν από τους περίπου 20.000 πολίτες που βρέθηκαν στο πάρτι για τη στέψη του νέου μονάρχη.

Ο διάδοχος του θρόνου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ομιλία του επιδεικνύοντας το χιούμορ του.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα από εσάς που κάνατε αυτή τη νύχτα τόσο ξεχωριστή. Θα πω λίγα λόγια για τον πατέρα μου και γιατί πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τόσο σημαντικό. Μην ανησυχείτε όμως. Σε αντίθεση με τον Λάιονελ δε θα σας κρατήσω όλο το βράδυ» είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο λόγος του Γουίλιαμ ήταν, επίσης, ένας φόρος τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε βασίλισα η στέψη είναι η διακόσμηση των ελπίδων μας για το μέλλον. Ξέρω ότι από εκεί ψηλά, μας προσέχει και θα ήταν μία περήφανη μητέρα».

Έκλεψε τις εντυπώσεις το σόου του Τομ Κρουζ

Περίπου 20.000 πολίτες είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια για τη συναυλία στέψης, ενώ χιλιάδες είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από το Κάστρο.

Χιλιάδες πάρτι για τη στέψη του Καρόλου Γ εξελίσσονται στους δρόμους πόλεων της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ 50.000 γεύματα στέψης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024