Απειλές Μπαχτσελί προς την αντιπολίτευση – «Θα δεχθούν σφαίρες στο σώμα τους»
Η αντίδραση Κιλιτσντάρογλου και Ακσενέρ
Εκτός ελέγχου κινδυνεύει να τεθεί η κατάσταση στην Τουρκία, λίγες μέρες πριν τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον σκληροπυρηνικό ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, να απειλεί ευθέως με φυσική εξόντωση την αντιπολίτευση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Μπαχτσελί, σημειώθηκε η επίθεση με πέτρες σε προεκλογική ομιλία του Εκρέμ Ιμάμογλου στο Ερζερούμ, με τουλάχιστον εννέα ανθρώπους να τραυματίζονται. Μια επίθεση που το περιβάλλον του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, αποδίδει στους Γκρίζους Λύκους και «ακραίους ισλαμιστές της HUDA PAR».
Οι εμπρηστικές δηλώσεις Μπαχτσελί και οι αντιδράσεις
«Οι σύμμαχοι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λένε πως θα καταργήσουν την Διεύθυνση των θρησκευτικών υποθέσεων και πως θα πάρουν την πόλη Αφρίν. Όμως ή θα καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη, ή θα δεχθούν σφαίρες στο σώμα τους!» δήλωσε, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σκάι, ο Μπαχτσελί.
«Αφού μας έθαψε, και μας έθαψε, και πάλι μας έθαψε, τώρα όμως ξέφυγε, και είπε ᾽᾽στα σώματα τους από μια σφαίρα .Αγαπημένοι!!! Έχει φύγει το μυαλό!!!» σχολίασε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ.
«Ενώθηκαν οι μαφιόζοι, κάτι μαχητές, οι μισθοφόροι της Sadat, ‘’η συμμορία των 5’’ ( κατασκευαστές) και οι δολοφόνοι με ‘’γουρονοδεσμούς’’ και απειλούν την Τουρκία. Εσύ νέε όλους αυτούς στον πρώτο γύρο των εκλογών θα τους θάψεις στη χωματερή της ιστορίας και ο κ. Κεμάλ θα τους στείλει εκεί που πρέπει. Στο υπόσχομαι» σχολίασε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης για την προεδρία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442