Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κωμωδία δίχως τέλος για τον τελικό του Μπαλτάκου - Γιατί μπορεί να «καούν» και τα Τίρανα του… Βέρτη

Κωμωδία δίχως τέλος για τον τελικό του Μπαλτάκου – Γιατί μπορεί να «καούν» και τα Τίρανα του… Βέρτη

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου στα Τίρανα! Ο Μπαλτάκος και η Αλβανική Ομοσπονδία μπορεί να τα βρήκαν, υπολόγισαν όμως χωρίς… τον Νίκο Βέρτη.

Και η περιπέτεια… συνεχίζεται! Σε τραγέλαφο χωρίς τέλος εξελίσσεται η εύρεση πόλης και γηπέδου που να θέλουν και να μπορούν να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά την τελευταία άρνηση της Αστυνομίας που τορπίλισε τις όποιες ελπίδες διεξαγωγής του τελικού στην Κύπρο, τις τελευταίες ώρες βρέθηκε λύση, μιας και ο Μπαλτάκος ήρθε σε συνεννόηση με την αλβανική Ομοσπονδία η οποία είπε το «ναι» και τα Τίρανα επρόκειτο να φιλοξενήσουν τον τελικό της πολύπαθης διοργάνωσης.

Τώρα όμως φαίνεται πως και η λύση των Τιράνων βρίσκεται στον… αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κώλυμα από τους υπεύθυνους του γηπέδου μιας και στις 25 Μαΐου είναι προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία στο ίδιο στάδιο από τον Νίκο Βέρτη!

Συγκεκριμένα το γήπεδο είναι κλεισμένο από την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου μιας και χρειάζονται και οι απαραίτητες τροποποιήσεις στην χώρο ώστε να είναι κατάλληλος για μια μουσική εκδήλωση.

Ακόμα όμως και αν αναζητηθεί κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία, αυτό είναι δύσκολο καθώς στο ίδιο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για τις 28/5 η παράσταση Notre Dame de Paris.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024