Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια: Αναβλήθηκε ξανά η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για τον τελικό
Από φιάσκο σε φιάσκο η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.
Η κατρακύλα της ΕΠΟ συνεχίζεται. Σε όλα τα επίπεδα. Πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου και ακόμα να μάθουμε την ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.
Το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έχει πάρει… σβάρνα όλα τα γήπεδα της χώρας για την διεξαγωγή του τελικού.
Μάλιστα, τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη μία εκτελεστική επιτροπή όπου θα συζητούταν το θέμα του γηπέδου, όμως το γεγονός πως το βράδυ τοποθετήθηκαν τα ματς της 9ης αγωνιστικής των playoffs, οδήγησε τους ανθρώπους της ΕΠΟ στην απόφαση για μετάθεση του συμβουλίου για την Τρίτη (9/5).
Οι επιλογές του Αγρινίου και της Κύπρου βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για τον τελικό των Δικεφάλων, αλλά με την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά.
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442