Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντουράντ: «Δεν σταματιούνται Γιόκιτς και Μάρεϊ, είναι άψογοι στο pick and roll»

Ντουράντ: «Δεν σταματιούνται Γιόκιτς και Μάρεϊ, είναι άψογοι στο pick and roll»

Ο Κέβιν Ντουράντ των Σανς έβγαλε το καπέλο στους αντιπάλους του Γιόκιτς και Μάρεϊ των Νάγκετς, δηλώνοντας σχεδόν… αγανακτισμένος με τον χαρισματικό σέρβο σέντερ.

Ντένβερ Νάγκετς και Φοίνιξ Σανς κοντράρονται για τα ημιτελικά της Δύσης στο ΝΒΑ και μας έχουν προσφέρει μεγάλες μάχες ως ώρας με το δίδυμο των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ να προσπαθούν να επιβληθούν του αντίστοιχου των Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ.

Η σειρά φαίνεται πως έχει ακόμα πολύ μέλλον μπροστά της, με τους Σανς μετά από έναν αγώνα στον οποίο δόθηκε ρεσιτάλ παραγωγικότητας από τα παραπάνω δίδυμα να παίρνουν τη νίκη με 129-124. Ντουράντ και Μπούκερ πέτυχαν μαζί 72 πόντους (36+36), με τους Γιόκιτς και Μπούκερ να σκοράρουν 81 (53+28)!

Μετά τη λήξη του ματς ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για το ματς και φάνηκε σχεδόν… νευριασμένος με το απίστευτο επιθετικό ταλέντο του Σέρβου σέντερ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζεται με τον Μάρεϊ ως ένα δίδυμο ψηλού κοντού.

«Είναι γελοίος ο Γιόκιτς. Ένιωθα ότι όλα αυτά τα σουτ που έβαζε, ήταν εύκολα. Έπαιζε με ένα συγκεκριμένο τέμπο, που δεν μπορούσες να του το αλλάξεις. Είναι πολύ δυνατός και μπορεί να βάλει κάθε σουτ. Σουτάρει και ενώ η μπάλα φαίνεται να πηγαίνει έξω, μπαίνει μέσα. Είναι απίστευτος. Κουβάλησε όλη την ομάδα του στο σκοράρισμα.

Αυτός και ο Τζαμάλ Μάρεϊ παίζουν άψογα τα pick and roll. Είναι δύσκολο να τους σταματήσεις, όμως προσπαθήσαμε πραγματικά πολύ σκληρά. Δεν μπορείς να τους σταματήσεις. Είναι πολύ εύστοχοι σαν παίκτες» ανέφερε ο 34χρονος σούπερ σταρ των Σανς που στοχεύει στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της καριέρας του μετά τις back to back κατακτήσεις με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024