Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε εισαγγελέας για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.
Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σμυρνή, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Αστυνομία να διενεργήσει έρευνα. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της παράνομης βίας, της διακεκριμένης φθοράς, της κατάληψης δημοσίου κτήματος και της διακοπής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Πανεπιστημιακής Λέσχης, αναφέρει – μεταξύ άλλων – ότι έχει διακοπεί παντελώς η λειτουργία της Λέσχης και η δυνατότητα σίτισης των φοιτητών, επισημαίνοντας ότι τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν βανδαλισμοί και καταστροφές εξοπλισμού και διακυβεύεται η ασφάλεια των προσώπων που παρευρίσκονται στις υπό κατάληψη εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι καταληψίες ζητούν να μην γίνεται κατά την είσοδο στη Λέσχη επίδειξη της κάρτας σίτισης και να υπάρξει άμεση επαναπρόσληψη εργαζομένων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας