Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαίρη Συνατσάκη για την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας - «Η ζωή μου δε μου ανήκει»

Η Μαίρη Συνατσάκη για την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας – «Η ζωή μου δε μου ανήκει»

Με αφορμή το γεγονός πως η κορούλα της Ολίβια έγινε 5 μηνών, η Μαρία Συνατσάκη μοιράστηκε πολύ προσωπικές σκέψεις με τους followers της για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η influencer και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη.

Με αφορμή το γεγονός πως η κορούλα της Ολίβια έγινε 5 μηνών, η Μαρία Συνατσάκη μοιράστηκε πολύ προσωπικές σκέψεις με τους followers της.

«Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.

Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της.

Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Κι εμείς… θα το ξαναβρούμε το ροζ μας»

«Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Που είμαι τώρα; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω δυο ώρες να κάνω κάτι για μένα.

Κι αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι είναι «αυτό το κάτι για μένα», που θα με ευχαριστούσε τώρα. Είδα όμως κάπου στο Ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα.

Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Κι εμείς… θα το ξαναβρούμε το ροζ μας», συνέχισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δική μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο, δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι.

Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα», σημείωσε στη λεζάντα της συγκινητικής εξομολόγησης στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024