Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Είναι ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ; - Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά

Σακίρα: Είναι ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ; – Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά

Η εμφάνιση που τους πρόδωσε!

Το Γκραν Πρι του Μαϊάμι δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις παρά το ότι ο Μαξ Φερστάπεν από την 9η θέση κατάφερε τελικά να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές ο Ολλανδός, δεν έχει καμία σημασία από που θα ξεκινήσει τον αγώνα, αφού στο τέλος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νικητής.

Οι Σέρχιο Πέρεζ και Φερνάντο Αλόνσο που συμπλήρωσαν το πόντιουμ, εξακολουθούν να πραγματοποιούν φοβερές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα την ίδια στιγμή που η Φεράρι δείχνει να… δεινοπαθεί εξαιτίας της κακής στρατηγικής αλλά ενίοτε και της κακοτυχίας.

Ζευγάρι η Σακίρα με τον Τομ Κρουζ;

Βέβαια, παρά την κορυφαία εμφάνιση του Φερστάπεν όλα τα βλέμματα στράφηκαν κάπου αλλού… και συγκεκριμένα εκτός της πίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γκραν Πρι του Μαϊάμι είναι ιδιαίτερα γνωστό για τους διασήμους που κάθε χρόνο δίνουν το «παρών». Αστέρες του Χόλιγουντ, τραγουδιστές αλλά και αθλητές άλλων σπορ ξεναγούνται στα γκαράζ των ομάδων και βιώνουν από κοντά την εμπειρία της Formula 1.

Ο Τομ Κρουζ είναι αυτός που τις περισσότερες φορές βρίσκεται στο πλευρό του επικεφαλής στρατηγικής της Μερσέντες, Τότο Βολφ, ενώ φέτος την παράσταση έκλεψε ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει τον Λιούις Χάμιλτον.

Παρούσα όμως στον αγώνα ήταν και η Σακίρα, η οποία μάλιστα είχε και θερμό τετ α τετ με τον Τομ Κρουζ. Μάλιστα, δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναρωτιούνται ήδη αν είναι το νέο… Hot ζευγάρι!

Δείτε εικόνες & βίντεο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024