Ξύπνησαν μνήμες Ντιέγκο στη Νάπολι: Το «Live is Life» στα μεγάφωνα του γηπέδου (vids)
Το τραγούδι των «Opus» με το οποίο χόρευε στην προθέρμανση ο Ντιέγκο Μαραντόνα έπαιξε από τα μεγάφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια της φιέστας της Νάπολι.
Όμορφες αναμνήσεις ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της φιέστας της Νάπολι για το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.
Από τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιξε το «Live is Life» και το μυαλό όλων πήγε βέβαια στον αξεπέραστο Ντιέγκο Μαραντόνα που χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού στην προθέρμανση την εποχή που φορούσε τη φανέλα των «παρτενοπέι».
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442