Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξωση 81χρονου Χαλκιδική:  Άλλαξαν την κλειδαριά του σπιτιού και τον ανάγκασαν να κοιμηθεί στη βεράντα

Έξωση 81χρονου Χαλκιδική: Άλλαξαν την κλειδαριά του σπιτιού και τον ανάγκασαν να κοιμηθεί στη βεράντα

Εντός της οικίας υπήρχαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμός που τα στερήθηκε, ενώ είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο και με ακρωτηριασμένο το ένα πόδι.

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ένας 81χρονος με αναπηρία στη Χαλκιδική ο οποίος έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο λόγω έξωσης.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, δικαστικός επιμελητής παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατάφερε να αλλαχτεί η κλειδαριά του σπιτιού και να εκτελεστεί η απόφαση έξωσης. Ο 81χρονος ιδιοκτήτης, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι αρνήθηκε να αποχωρήσει και παρέμεινε στη βεράντα του σπιτιού όλο το βράδυ.

Ο 81χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και καθ’ όλη τη νύχτα, ο ίδιος και η κόρη του αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν πρόχειρα κλινοσκεπάσματα κι ό,τι άλλο χρειάστηκε για να διανυκτερεύσουν στο σημείο. Ωστόσο, εντός της οικίας υπήρχαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμός που τα στερήθηκε, ενώ είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο και με ακρωτηριασμένο το ένα πόδι.

Η υπόθεση συνεχίζει να κινείται νομικά με τον δικηγόρο της οικογένειας να ακολουθεί κάθε νόμιμη οδό ώστε το σπίτι να παραμείνει στα χέρια της οικογένειας.


Πώς έχασε το σπίτι

Το σπίτι του 81χρονου βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο για 150.001 ευρώ, ενώ η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του, που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου. Σύμφωνα με τον 902.gr, ο γιος του 81χρονου έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις.

Από τις 150.000 ευρώ, είχε απομείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών, που το πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024