
Ένας νεκρός και τουλάχιστον 6 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μισισιπή
Ο νεκρός που πυροβολήθηκε από τον άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη αναγνωρίστηκε και ήταν μόλις 19 ετών.
Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου περιστατικού ένοπλης βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα σε εστιατόριο του Μισισίπι.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ocean Springs επιβεβαίωσε ότι επτά θαμώνες πυροβολήθηκαν στο εστιατόριο «όπου υπήρχαν περίπου 200 άτομα, όταν ο δράστης εισέβαλε παραβιάζοντας τον έλεγχο ασφαλείας στην είσοδο», όπως μεταδίδει το Associated Press.
Δεν είχε γίνει καμία σύλληψη μέχρι το πρωί του Σαββάτου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: Sun Herald
Μόλις 19 ετών ο νεκρός
«Προτρέπουμε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να καλέσει το αστυνομικό τμήμα του Ocean Springs», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός από τα πυρά αναγνωρίστηκε ως ο Chase Harmon, 19 ετών, από την Pascagoula.
Η Brittany Alexander, ιδιοκτήτρια του Scratch Kitchen, του εστιατορίου όπου σημειώθηκε το περιστατικό, δήλωσε στην εφημερίδα Sun Herald ότι «το άτομο που πυροβόλησε δεν ήταν πελάτης».

Πηγή: Sun Herald
Τόνισε, μάλιστα, πως «δεν είχε πάρει βραχιολάκι ή οτιδήποτε άλλο για να βρίσκεται εδώ έξω».
Το Ocean Springs βρίσκεται περίπου 6 χιλιόμετρα ανατολικά του Μπιλόξι του Μισισίπι.
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
