Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Νέο βίντεο από τη φυλακή ανέβασε στο TikTok ο δολοφόνος του 45χρονου

Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Νέο βίντεο από τη φυλακή ανέβασε στο TikTok ο δολοφόνος του 45χρονου

Τι λέει ο 37χρονος μέσα από τη φυλακή

Συνεχίζει να απειλεί την οικογένεια του θύματος μέσα από τη φυλακή, ο 37χρονος δράστης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, στο Δροσερό της Ξάνθης.

Τότε, ο δράστης μετά το έγκλημά του είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο ΤikΤοκ στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά απειλούσε κιόλας, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους».

Με νέο βίντεο στο ΤikΤοκ μέσα από τη φυλακή ζητάει να τιμωρηθούν αυτοί που του έκαψαν το σπίτι.

Νέο βίντεο του δράστη μέσα από τη φυλακή

«Γεια σας, παιδιά. Ακούστε με καλά. Αυτοί μου έκαναν ζημιά και συνεχίζουν να μου κάνουν μέχρι τώρα. Εμένα με τιμώρησε το κράτος, δεν έχουν δικαίωμα να με τιμωρήσουν κι αυτοί. Εγώ ήδη τιμωρήθηκα από το κράτος και είμαι μέσα στη φυλακή. Αυτοί έβαλαν φωτιά σε όλα τα σπίτια τα δικά μου και στα σπίτια των αδερφών μου. Έχουν αφήσει τα παιδιά μας στους δρόμους, δεν σκέφτηκαν καθόλου τα παιδιά. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Το κράτος δεν τους βλέπει αυτούς, δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο αυτόν που σκοτώνει αλλά και αυτούς που κάνουν ζημιές».

Το βίντεο με τις απειλές στο TikTok

O 37χρονος πυροβόλησε εξ επαφής 5-6 φορές και σκότωσε τον 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια ανέβασε και βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, στους οποίους εξηγεί στα τουρκικά τους λόγους που προέβη στο στυγερό έγκλημα.

Στο βίντεο ο 37χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 45χρονο επειδή ήταν «ρουφιάνος».

Για «αθέτηση συμφωνίας» η δολοφονία

Η διαφωνία με τον 45χρονο φαίνεται σύμφωνα με το empros.gr, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Ο 37χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024