Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη

Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά στο Δροσερό, έξω από την Ξάνθη.

Βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το MEGA από την αρπαγή της 15χρονης στην Ξάνθη από τον δράστη του φονικού στο Δροσερό. Την ίδια ώρα έκρυθμη είναι η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά αφού υπάρχει φόβος για βεντέτα.

Δείτε το βίντεο με την αρπαγή

Ο 37χρονος άρπαξε την 15χρονη που θα παντρευόταν τον 17χρονο γιο του.

Ακούγονταν πυροβολισμοί

Χθες Τρίτη το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του 46χρονου που δολοφονήθηκε. Στη συνέχεια σήμανε συναγερμός στις Αρχές αφού ακούγονταν πυροβολισμοί και υπήρξαν επεισόδια.

Τα σπίτια του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη και του αδερφού του, που ήταν μπροστά στο έγκλημα, έχουν καεί, όπως φαίνεται από οργισμένους συγγενείς του δολοφονημένου.

Σύμφωνα με το xanthipost.gr, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίο, άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 37χρονου στον οικισμό στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στην συνέχεια πυρπόλησαν και το διπλανό σπίτι του αδερφού του. Αμέσως μετά ανέβασαν βίντεο στα social media.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς φοβούνται ότι ενδεχομένως να συνεχιστούν οι πράξεις αντεκδίκησης από συγγενείς του θύματος και το κλίμα στον οικισμό είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Σε βίντεο στο TikTok που ανέβασαν συγγενείς και φίλοι του θύματος, απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 46χρονο είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με «εντολές» προς τους συγγενείς του δολοφονημένου, προειδοποιώντας τους να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά από το φονικό.

Mιλώντας στα τουρκικά, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», απείλησε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024