Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Cross: Θέμα αρμονίας

VW T-Cross: Θέμα αρμονίας

To μικρότερο crossover της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά βελτιώσεων που θα του προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης με φόντο και την πρόσφατη προσθήκη της coupe SUV παραλλαγής του, Taigo

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η VW να έχει στραφεί εμφατικά στην ηλεκτροκίνηση ωστόσο κάθε άλλο παρά αμελεί την συνεχή βελτίωση της παραδοσιακής γκάμας των SUV της. Τo ανανεωμένο Τ-Roc βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης ενώ ετοιμάζονται και οι νέες γενιές των Tiguan και Touareg. Πλέον, όπως όλα δείχνουν το ανανεωμένο SUV ρόστερ των Γερμανών θα συμπληρώσει η νέα εκδοχή του μικρότερου περιπετειώδους μοντέλου της που βρίσκεται ήδη σε δοκιμές εξέλιξης.

Παρά την φαινομενική απουσία καμουφλάζ, προφανώς η VW έχει κρύψει τις αλλαγές πίσω από την εμφάνιση μιας ταπεινής έκδοσης οι οποίες σε κάθε περίπτωση δεν προδιαγράφονται θεαματικές. Σε αυτές συγκαταλέγονται ανασχεδιασμένα γρίλια και προφυλακτήρες με την πρώτη να «παραλαμβάνει» την λωρίδα LED φωτιστικών σωμάτων που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα δύο φώτα. Ανάλογες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο πίσω τμήμα με κυρίαρχα τα ανασχεδιασμένα φώτα και το νέο προφυλακτήρα.

Στοχευμένες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό όπου αναμένεται να προσφέρεται ως μέρος του βασικού εξοπλισμού το Digital Cockpit Pro, o ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών ο οποίος θα συνδυάζεται με infotainment οκτώ ιντσών με ενσωματωμένα Apple CarPlay και Android Auto.

Mε δεδομένο ότι το T-Cross βασίζεται στην αρχιτεκτονική MQB A0 η οποία φιλοξενεί αυτονόητα επίσης το Taigo αλλά και το Polo δεν αναμένονται δραστικές μεταβολές προς την ηλεκτρική κατεύθυνση χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν στοχευμένες αλλαγές προς όφελος της αποδοτικότητας της γκάμας κινητήρων. Αυτή θα εξακολουθεί να απαρτίζεται από τον turbo κινητήρα του 1,0 λίτρου σε εκδοχή ισχύος 110 ίππων και  τον TSI 1,5 λίτρου με απόδοση 150 ίππων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024