Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Η απόφασή του άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του!

Ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση στο φετινό Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο (3/5) λίγο πριν την ψηφοφορία, ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, θέλοντας να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον μεταπείσει, ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη πάρει την απόφασή του.

«Θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι. Πέρασαν τέσσερις μήνες μακριά από τα παιδιά μου. Σήμερα έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Είναι απόλυτα σεβαστή η δύναμη του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο παίκτης των Κόκκινων.

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι. Μου το έδειξε έξι χρόνια αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι άλλο μακριά από τα παιδιά μου. Όταν ψηφίστηκα, ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου. Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα. Είναι τελική η απόφασή μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, απόφαση που ο ίδιος αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα, ενώ αδιαμαρτύρητα αποδέχθηκαν την υποψηφιότητα τους και οι Γιώργος Κόρομι και Τάκης Καραγκούνιας. Έτσι οι δυο παίκτες συμπλήρωσαν την τετράδα του τάκου, οπού ήδη βρισκόντουσαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024