Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτσι έμαθαν τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου - «Όταν αντικρίσαμε το θέαμα...»

Έτσι έμαθαν τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου – «Όταν αντικρίσαμε το θέαμα…»

Στέλιος, Άγγελος και Διαμαντής μίλησαν για τον πατέρα τους Στράτο Διονυσίου. Τα τρία αδέρφια μοιράστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα αναμνήσεις για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

Με αφορμή την επερχόμενη μουσική τους συνάντηση, Στέλιος Διονυσίου, Άγγελος Διονυσίου και Διαμαντής Διονυσίου βρέθηκαν στο Στούντιο 4, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους πατέρας Στράτος Διονυσίου.

Τα τρία αδέρφια αναφέρθηκαν στην περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας τους και μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου. Η περιγραφή του Στέλιου για την ημέρα που ενημερώθηκε για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Στράτου Διονυσίου συγκλονίζει.

«Για κάποιον λόγο εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω πως, ενώ φεύγαμε με τα σχολικά συνήθως από το σχολείο για να πάμε στο σπίτι, έφυγα με το λεωφορείο της γραμμής.

Δεν ξέρω για ποιον λόγο και είχα μια αναστάτωση. Ήμουν στην πρώτη λυκείου τότε, 16 χρονών. Φτάνω στο σπίτι όπου ήταν η μητέρα μας και ο θείος μας ο Γιάννης. Δούλευε το προηγούμενο βράδυ μαζί με τον πατέρα μου και ήρθε να πιει καφέ γιατί έμενε δίπλα μας.

Εκείνη την ώρα μάς πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα και λέει «βρε συ Γεωργία, όλα είναι καλά; Γιατί κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο για τον Στράτο». Ήταν περίπου 11 το πρωί. Και φύγαμε με τα πόδια από το Χίλτον να πάμε στον Ευαγγελισμό. Δεν ξέραμε ότι είχε πεθάνει», εξομολογήθηκε.

«Πέθανε μέσα στο ταξί»

«Ο πατέρας μας έφυγε από το ξενοδοχείο στις δέκα το πρωί με ταξί και πέθανε μέσα στο ταξί. Έξω από τις στήλες του Ολυμπίου Διός» σημείωσε στη συνέχεια ο Άγγελος Διονυσίου.

«Πήγαμε λοιπόν με τα πόδια στον Ευαγγελισμό θεωρώντας ότι θα τον δούμε. Σαν να έπαθε κάτι με την καρδιά του αλλά δεν πέθανε.

Τώρα αυτό είναι λίγο μακάβριο, μας ακούει και η μαμά. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, στα εξωτερικά ιατρεία είχε και άλλους ασθενείς, οι οποίοι ήταν ζωντανοί. Και πήρα μια ελπίδα ότι είναι καλά.

Μετά όμως πήγαμε πιο μέσα και αντικρίσαμε αυτό το θέαμα… ήταν συγκλονιστική στιγμή» συμπλήρωσε ο Στέλιος.

Ο Άγγελος Διονυσίου σημείωσε πως έπεσαν όλα πάνω του μετά τον θάνατο του πατέρα τους, με τον αδερφό του Στέλιο να σημειώνει πως αυτό γίνεται όταν ένας θάνατος είναι ξαφνικός.

«Ο ξαφνικός θάνατος είναι κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Θέλει πάρα πολύ χρόνο. Εμείς ήμασταν πιτσιρίκια. Η μητέρα μας έχασε το στήριγμά της. Δεν ήξερε που πατάει και που βρίσκεται. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να συνέλθουμε και να ορθοποδήσουμε. Η μητέρα μας δεν πρόκειται να το ξεπεράσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024