Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παγκόσμιος αθλητισμός στηρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο παγκόσμιος αθλητισμός στηρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου που έγινε παγκόσμιο θέμα, με πολλούς σούπερ επιτυχημένους επαγγελματίες στον αθλητισμό ανά την υφήλιο να υποκλίνονται στη νοοτροπία του Έλληνα φόργουορντ.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και ξεκίνησαν στα playoffs του NBA έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, έπεσαν πάνω στους σκληροτράχηλους Μαϊάμι Χιτ και αποκλείστηκαν πολύ νωρίς από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο τραυματισμός του Greak Freak και το γεγονός πως σε κανένα διάστημα στη σειρά δεν ήταν στο 100% της κατάστασής του, στοίχησε πολύ στην ομάδα του Μιλγουόκι που δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ομάδα του σεληνιασμένου Τζίμι Μπάτλερ, χάνοντας συνολικά με 4-1.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Αντετοκούνμπο αν η σεζόν είναι αποτυχημένη και αυτός έδωσε μια απάντηση δείγμα της νοοτροπίας του αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή γενικότερα.

Πολλοί μπορούν να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν με τον Γιάννη, αλλά σίγουρα όταν ακούς ανθρώπους που έχουν περάσει μια ζωή μέσα στον επαγγελματικό αθλητισμό όπως οι Ανσελότι, Αλέγκρι, Ο’Νιλ, Κερ και Μπάρκλεϊ να τον επικροτούν, η άποψη τους έχει όπως και να το κάνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις γνώμες όλων των παραπάνω για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024