Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Καραϊβάζ: Ο 40χρονος, τρεις δολοφονίες και μια Ferrari - Τα κομμάτια του παζλ που οδηγούν τις έρευνες

Υπόθεση Καραϊβάζ: Ο 40χρονος, τρεις δολοφονίες και μια Ferrari – Τα κομμάτια του παζλ που οδηγούν τις έρευνες

Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες για τη δολοφονία Καραϊβάζ φέρεται να είχε πλούσια δράση στον χώρο του υποκόσμου και της παρανομίας με το όνομά του να εμπλέκεται σε τρεις μαφιόζικες εκτελέσεις

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ιστορία του 40χρονου που συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και για τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι.

Προχωρώντας την έρευνα σχετικά με τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου η αστυνομία τον εντοπίζει και σε μια άλλη δολοφονία πέρσι το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα 38χρονου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων.

Μάλιστα ο 40χρονος μετά τη δολοφονία του 38χρονου φέρεται να αποκτά το πανάκριβο αυτοκίνητο του θύματος, μια κόκκινη Ferrari και αναρτά σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς όμως ο 40χρονος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο τον Απρίλιο του 2021, τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι τον Δεκέμβριο του 2021 (δύο ανθρωποκτονίες για τις οποίες εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθη) εμπλέκεται και σε τρίτη μαφιόζικη εκτέλεση τον Ιούνιο του 2022;

Μπράβος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στο Live News o 40χρονος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με άτομα από το περιβάλλον και με συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα και ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

Συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία αναφέρουν ότι ο 40χρονος συλληφθέντας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σε ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Σαντορίνη με τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία για να εξετάσουν ένα ζήτημα αναφορικά με ένα πρατήριο καυσίμων, του πρότεινε να σταματήσει να έχει φρουρά από αστυνομικούς και ο ίδιος (ο 40χρονος) να αναλάβει την φύλαξη του επιχειρηματία, παρέχοντας υπηρεσίες προστασίας.

Ο επιχειρηματίας συμφώνησε και από τότε ο 40χρονος έγινε ο προσωπικός του φρουρός.

Λίγο καιρό αργότερα ο 38χρονος εκτελείται από αγνώστους που τον γάζωσαν με καλάσνικοφ μέσα από ένα άσπρο βαν έξω από το πρατήριο βενζίνης ιδιοκτησίας του στον Γέρακα.

Βίντεο από τη δολοφονία στον Γέρακα

Μάλιστα, ορισμένοι συγγενείς του 38χρονου θεωρούν ότι σκόπιμα ο 40χρονος προσφέρθηκε να αναλάβει την προστασία του προκειμένου στο τέλος να τον σκοτώσει.

Η Ferrari του νεκρού στα χέρια του μπράβου

Ωστόσο άλλοι συγγενείς του 38χρονου επιχειρηματία συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 40χρονο. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτών των σχέσεων του δίνουν το όχημα που είχε ο επιχειρηματίας, μια κόκκινη Ferrari, σε φιλική τιμή.

Έτσι τους τελευταίους μήνες ο 40χρονος εμφανιζόταν με το super car με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το απόκτησε στην τιμή των μεταξύ 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου οι συγγενείς του 38χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη μεταξύ τους για την τιμή που δόθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα άφησε πίσω του χρέη μέρος των οποίω θα μπορούσε να είχε τακτοποιηθεί από την πώληση του αυτοκινήτου.

Όλα τα παραπάνω στοιχεί ενισχύουν το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία Καραϊβάζ να είναι μέλη εγκληματικής ομάδας που αναλάμβανε να εκτελεί συμβόλαια θανάτου και να οργανώνει δολοφονίες κατά παραγγελία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024