Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Πέτρο Ιακωβίδη και Λένα Ζευγαρά στο ανακαινισμένο Fantasia

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Πέτρο Ιακωβίδη και Λένα Ζευγαρά στο ανακαινισμένο Fantasia

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Fantasia μετατρέπεται στον πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!  

Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο πλήρως ανακαινισμένο FANTASIA την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις απ’ το πρώτο κιόλας διήμερο!

Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας , συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής, παρουσιάζοντας την πιο #must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε στο FANTASIA και παρουσίασε στο κοινό ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα την διασκέδαση του κοινού!

Με τις επιτυχίες απ’ την προσωπική του δισκογραφία και με το νέο του hit “Αχ καρδούλα μου”  o Πέτρος Ιακωβίδης μας παρέσυρε με τις ερμηνείες του,  την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά!

Για πρώτη φορά στη σκηνή του FANTASIA ο πολυπράγμων καλλιτέχνης μας παρουσίασε και κάποια απ’ τα τραγούδια του νέου του album  που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η Λένα Ζευγαρά, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς κάτι που απέδειξε έμπρακτα στο FANTASIA!

Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια «μαγική» σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Με τις νέες τις επιτυχίες «Διαβάστηκε» και «Πόσο σ’ αγάπησα» που αποτελούν τους προπομπούς της πρώτης ολοκληρωμένης της δισκογραφικής δουλειάς, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα , η Λένα Ζευγαρά μας καθήλωσε με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της.

Η εξαιρετική χημεία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά , αποτυπώνεται σε κοινά μουσικά στιγμιότυπα, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ταυτιστεί και τραγουδήσει δυνατά ενώ για πρώτη φορά μας παρουσίασαν επί σκηνής το νέο τους τραγούδι «Θαύματα».

Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος καθώς και η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα. Στα decks ο Dj Bobito!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

FANTASIA

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο – Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό || RSV: 2108940203 – 2108940302

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024