Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο άρρωστος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - «Άσε με να δω τα εγγόνια μου»

Συγκινεί ο άρρωστος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ – «Άσε με να δω τα εγγόνια μου»

Ο 78χρονος Τόμας Μαρκλ προσπάθησε με τον τρόπο του να κερδίσει ξανά στη ζωή του τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας με μεγάλη δυσκολία μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, παρακάλεσε την κόρη του να του επιτρέψει να δει τα εγγόνια του.

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο Τόμας Μαρκλ και τα ετεροθαλή της αδέρφια έδωσαν συνέντευξη στον Liam Bartlett για το 7 News Spotlight.

Ήταν το πρώτο τους reunion από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και τους έβγαλε από τη ζωή της. Μοιράστηκαν βίντεο και φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία στο Λος Άντζελες.

Ο 78χρονος Τόμας Μαρκλ προσπάθησε με τον τρόπο του να κερδίσει ξανά στη ζωή του τη Μέγκαν Μαρκλ. Έκανε ακόμα και έκκληση να τα βρουν πριν να είναι πολύ αργά. Όταν η συζήτηση έφτασε στο γράμμα που του είχε στείλει και το οποίο είχε διαρρεύσει στον Τύπο, επέμενε πως την προστάτευε.

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε στο γράμμα πως έκανε την καρδιά της κομμάτια, κατηγορώντας τον πως την αγνόησε όταν προσπάθησε να τον βοηθήσει, λέγοντας ψέματα και δίνοντας συνεντεύξεις. «Ήταν ένα απαίσιο γράμμα. Πολύ προσβλητικό και σκληρό» σημείωσε ο Τόμας Μαρκλ.

«Τα άλλα στο γράμμα είναι τόσο σκληρά που δεν θα τα έβγαζα προς τα έξω. Και αυτό περισσότερο για να την προστατεύσω παρά για να προστατεύσω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ.

«Αξίζει να με ξεφορτωθείς;»

Ανέφερε ότι δεν είχε νέα από τη Μέγκαν Μαρκλ εδώ και τέσσερα χρόνια. Φάνηκε μάλιστα μπερδεμένος για τον λόγο που δεν επικοινωνούσε μαζί του, ειδικά μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Μακάρι να μπορούσαμε να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Πρέπει να αναρωτιέται κάθε μέρα γιατί το κάνω αυτό στον πατέρα μου. Με αγαπούσε. Είμαι ο ήρωάς της. Και ξαφνικά με πέταξαν έξω».

Σημειώνοντας πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τα εγγόνια του, ο Τόμας Μαρκλ απηύθυνε έκκληση για να τα δει. «Αξίζει να με παρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου; Να μου αρνηθεί τα εγγόνια μου; Αξίζουν όλα αυτά; Αξίζει να ξεφορτωθεί τον πατέρα της; Πώς μπορώ να το διορθώσω;» αναρωτήθηκε.

Ανέφερε πως μετανιώνει για εκείνες τις στημένες φωτογραφίες έναντι αμοιβής πριν από τον γάμο της. Ήταν μετά από αυτές τις παπαρατσικές φωτογραφίες που το παλάτι ανακοίνωσε πως δεν θα παραστεί στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Θέλησε να κλείσει με ένα μήνυμα αγάπης. «Χάρι, καλό παιδί. Σε αγαπώ που παντρεύτηκες την κόρη μου. Μεγκ, σε αγαπώ. Αγαπώ τα εγγόνια μου. Θα ήθελα πολύ να τα δω και είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους συζήτηση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024