Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσόκαϊ: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς»

Τσόκαϊ: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς»

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσόκαϊ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο βράδυ (20:00) τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague, με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν το ένα από τα τρία βήματα που απομένουν για τον τίτλο.

Κάτι παρόμοιο υποστήριξε και ο Ενίς Τσόκαϊ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ.

«Πιο σημαντικό είναι πως παραμείναμε πρώτοι και στους τρεις επόμενους αγώνες θα πρέπει να κερδίσουμε για ν’ αναδειχθούμε πρωταθλητές», δηλώνει μεταξύ άλλων ο μέσος του Παναθηναϊκός και προσθέτει ότι και αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη αύριο στον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά.

-Τι σημαίνει το γεγονός πως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ η ομάδα παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελισσόταν η αναμέτρηση μείναμε στο 0-0. Το πιο σημαντικό είναι πως παραμείναμε πρώτοι και στους τρεις επόμενους αγώνες θα πρέπει να κερδίσουμε για ν’ αναδειχθούμε πρωταθλητές».

-Πως περιμένεις την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μιας ομάδα που σας έχει δυσκολέψει.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό. Έχουμε μπροστά μας τρεις «τελικούς» και ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ, έναν αγώνα στον οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Για τον δυναμισμό που παρουσιάζει ως ποδοσφαιριστής και για το γεγονός πως παρότι τραυματίστηκε ήθελε και έμεινε ν’ αγωνιστεί μέχρι τέλους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Αυτού του είδους παιχνίδια, αυτά τα ντέρμπι είναι σημαντικά για την ομάδα και κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Όταν δέχθηκα αυτό το χτύπημα, απλά σκέφτηκα πως πρέπει να τελειώσω αυτό το παιχνίδι, ότι θα το παίξω μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν αυτό το χτύπημα μπορεί να σήμαινε κάτι άλλο, θα τελείωνα το παιχνίδι»

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024