Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανηγυρίζει ο Σκέρτσος για απόφαση Αρείου Πάγου για κόμμα Κασιδιάρη - Πυρά κατά «υποκριτών» ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25

Πανηγυρίζει ο Σκέρτσος για απόφαση Αρείου Πάγου για κόμμα Κασιδιάρη – Πυρά κατά «υποκριτών» ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25

Πανηγυρική η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου για την «ιστορική» απόφαση του Αρείου Πάγου

Δικαίωση της ΝΔ θεωρεί ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρσος την απόφαση του Αρείο Πάγου να απαγορεύσει στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη να συμμετέχει στις εκλογές, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του στην αντιπολίτευση που αντιτάχθηκε στη διαδικασία.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκέρτσος τόνισε πως «η απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου να αποκλείσει από τις επικείμενες εκλογές το κόμμα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη αποτελεί πλήρη δικαίωση της κυβέρνησης, που πρώτη τάχθηκε και πήρε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να μείνουν εκτός Βουλής οι εχθροί της Δημοκρατίας».

Όπως είπε «ο Άρειος Πάγος έκρινε πανηγυρικά ότι εγκληματικές οργανώσεις περιβαλλόμενες τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές στην εκλογική διαδικασία. Αυτό είναι το χρέος όλων μας για να προστατεύουμε τη Δημοκρατία».

Σημείωσε επίσης ότι στην απόφαση αυτή, την οποία χαρακτήρισε «ιστορική» συνέβαλε και το 300 σελίδων υπόμνημα που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η κυβέρνηση, μαζί με οπτικοακουστικό υλικό «το οποίο αποδεικνύει τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος».

«Υποκριτές στην Αριστερά»

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστρεψε τα πυρά του στην αντιπολίτευση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς σ’ αυτήν την κορυφαία στιγμή αυτοπροστασίας της Δημοκρατίας από τους αρνητές της ήταν απούσες πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς που δηλώνουν ότι βρίσκονται απέναντι στο φασισμό».

Είπω πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 βάδισαν μαζί τον δρόμο της διγλωσσίας και υποκρισίας, απέχοντας και από την ψήφιση των κρίσιμων διατάξεων αλλά και από την κατάθεση σχετικού υπομνήματος».

«Με μισόλογα και πολλά «ναι μεν αλλά» επέλεξαν να «ψαρεύουν» σε θολά νερά, αλλά οι επιδιώξεις τους είναι πεντακάθαρες για τους πολίτες. Όλοι κρινόμαστε όχι μόνο από όσα λέμε άλλα κυρίως από όσα πράττουμε. Και εμείς κάναμε, ως οφείλαμε, το καθήκον μας απέναντι στη Δημοκρατία» κατέληξε ο κ. Σκέρτσος.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024