Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «καρφί» Τσιμτσιλή σε Μελέτη: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους»

Το «καρφί» Τσιμτσιλή σε Μελέτη: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους»

Τι έχει συμβεί και βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Είναι εδώ και λίγες μέρες που οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα έγιναν το πιο hot θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Οδήγησαν μάλιστα στο να βγουν και τα μαχαίρια ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν από τις παρουσιάστριες που εναντιώθηκαν σε όσα είπε το διάσημο μοντέλο στην εκπομπή «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Με τον τρόπο που μίλησε, με αιφνιδίασε. Γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση. Αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ» είχε σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα όσα ακολούθησαν με μία έμμεση αναφορά στο σύνθημα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το «αξίζω-αξίζω» ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη και θέλησε, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Πρωινό μας», να απαντήσει έμμεσα.

Η παρουσιάστρια έκανε το πρωί είσοδο στο «Happy Day» με το κομμάτι του Κώστα Μαρτάκη «Αξίζω». «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω» είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της.

«Απάντηση είναι» σχολίασε η Φαίη Σκορδά. «Καταλαβαίνουμε τι γίνεται, χρειαζόμαστε κι εξηγήσεις; Ο ένας την λέει στον άλλον» σχολίασε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Το διάσημο μοντέλο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη, με τις δηλώσεις του να προκαλούν αντιδράσεις τις τελευταίες ημέρες.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους.

Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κριτής του GNTM Γιώργος Καράβας.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024