Κάνααν: «Το είπα ότι ο Κάρι θα σκοράρει 50 πόντους» (pic)
Ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως είχε προβλέψει την 50ντάρα του Στεφ Κάρι.
Όλος ο μπασκετικός πλανήτης υποκλίνεται στον Στεφ Κάρι και τα κατορθώματα του τα ξημερώματα στον 7ο αγώνα της σειράς των Γουόριορς με τους Κινγκς για τα Play-Offs του NBA.
Ένας δικός μας «μπόμπερ» λοιπόν, ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είχε πει ότι ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ θα σημειώσει 50 πόντους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που τελικά έγινε.
Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε: «Το είπα ότι ο Στεφ (Κάρι) θα σκόραρε 50 πόντους απόψε».
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι Γκόλντεν Στέιτ με τον Κάρι πρωταγωνιστή πέρασαν στην επόμενη φάση των Play-Offs, την ώρα που οι Πειραιώτες προσδοκούν σε μια… ανάλογη εμφάνιση του Κάνααν για να σπάσουν την έδρα της Φενέρ και να γίνουν εκ νέου φαβορί για την πρόκριση στο Final-Four του Κάουνας.
I said Steph would get 50 tonight ???
— Isaiah Canaan (@SiP03) April 30, 2023
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442