Έτοιμος για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (30/4, 20:00) είναι ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία του.

Εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για να προφυλαχθεί ενώ στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Ίνγκασον που… τρέχει για Ολυμπιακό και τελικό Κυπέλλου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την κυριακάτικη μάχη με τον Άρη, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, τους Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς , που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Ίνγκι Ίνγκασον που έκανε θεραπεία.

Η μαγνητική του Ισλανδού έδειξε πως έχει ένα οίδημα στην γάμπα, που θα τον αφήσει περίπου 10-12 μέρες εκτός αγώνων. Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα.»