Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2: Χατ τρικ και μεγάλη επίδοση για τον Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2: Χατ τρικ και μεγάλη επίδοση για τον Μπενζεμά

Με χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ άφησε πίσω της τον εφιάλτη της Χιρόνα και νίκησε άνετα με 4-2 την Αλμερία.

Με μία τεσσάρα ξεπέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης την τεσσάρα που έφαγε από τη Χιρόνα. Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-2 της Αλμερία, μειώνοντας προς το παρόν στους οκτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο Γάλλος φορ, έφτασε τα 235 στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχει πλέον λιγότερα μόνο από τους Μέσι (474), Κριστιάνο (311) και Τέλμο Θάρα (251).

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στο 5′ άνοιξε το σκορ με τον Μπενζεμά από ασίστ του Βινίσιους ενώ στο 17′ από ασίστ του Ροδρίγο ο Γάλλος έκανε και το 2-0. Το 3-0 ήρθε με πέναλτι του Μπενζεμά στο 42′ και ουσιαστικά εκεί «καθάρισε» το ματς για τη Ρεάλ.

Στο 45′ πάντως η Αλμερία μείωσε σε 3-1 με τον Λαζάρο, αλλά με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ροδρίγο με τρομερό σουτ έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ρομπερτόνε με κεφαλιά στο 61′. Στη συνέχεια η Ρεάλ πέτυχε ακόμη δύο γκολ, με Ροδρίγο στο 63′ και Καμαβινγκά στο 89′, αλλά και τα δύο ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Μπενζεμά και Ασένσιο είχαν και από ένα δοκάρι στο φινάλε.

Ρεάλ Μαδρίτης Κουρτουά, Βάσκεθ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Θεμπάγιος, Τσουαμενί, Κρόος(72’ Νάτσο), Βινίσιους(82’ Καρβαχάλ), Ροδρίγο(72’ Ασένσιο), Μπενζεμά

Αλμερία: Φερνάντο, Μέντες, Έλι, Τσούμι, Ακιέμε(75’ Μελέρο), Πουιγκμάλ(57’ Εγκουάρας), Πορτίγιο, Ντε Λα Χοζ(57’ Ρομπερτόνε), Κόστα(75’ Θεντέγιες), Ραμαζάνι(64’ Σουάρεζ), Λαζάρο

Νίκη για την υποβιβασμένη Έλτσε

Η Έλτσε πήρε μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Βαγιεκάνο στο παιχνίδι που άνοιξε το αποψινό πρόγραμμα στη La Liga.

Η ουραγός και καταδικασμένη σε υποβιβασμό γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα της από το 27ο λεπτό, λόγω αποβολής του Λεζέν για τη Ράγιο, και πήρε τους τρεις βαθμούς. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μορέντε (45′), Μπογέ (52′), Φιντέλ (53′) και Κουμπάου (72′).

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024