Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές 2023: Δόθηκε παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων σε συνδυασμούς που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία

Εκλογές 2023: Δόθηκε παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων σε συνδυασμούς που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Έως τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου θα μπορεί να γίνει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τους συνδυασμούς που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΣ

«Εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που δέχτηκε το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των υποψηφιοτήτων κατά τη λήξη της προθεσμίας και δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη πρώτη φορά λειτουργίας του, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνδυασμούς που εκκίνησαν τη διαδικασία εμπρόθεσμα αλλά δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν, να το πράξουν έως το απόγευμα της 30ης Απριλίου και ώρα 4 μ.μ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ένα από τα κόμματα που δεν είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία ήταν η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, σε ανάρτησή της η κ. Κωνσταντοπούλου ενημέρωσε ότι απευθύνθηκε για το θέμα στον Άρειο Πάγο.

«Δυστυχώς κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τα ψηφιακά εργαλεία για να ελέγξουν την δημοκρατική και εκλογική διαδικασία», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024